ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

acetat d'etil

sintagma nominal masculí
Terminologicitat:




Revista de la Societat Catalana de Química (2003)
Freqüència: 4

Per tant, predir l’aparició de desviacions (picat acètic, aparició d’acetaldehid o acetat d’etil...) es presenta com un tema molt atractiu, tant des del punt de vista analític com enològic.




Revista de la Societat Catalana de Química (2010)
Freqüència: 4

En el cas de les amines i a causa del seu poder nucleòfil, no és necessari emprar èsters activats i per això els èsters d’alquil, com l’acetat d’etil o el metoxiacetat d’etil, són els més emprats, i s’utilitzen generalment carbonats com el carbonat de dial·lil per a les resolucions d’amines secundàries.




Revista de la Societat Catalana de Química (2010)
Freqüència: 4

De la mateixa manera que en el cas de l’acetat d’etil [15], s’obtenen els corresponents FAEE amb triacetina, segons el procés enzimàtic expressat a la figura 8.




Revista de la Societat Catalana de Química (2010)
Freqüència: 4

El Gliperol® és un biocombustible patentat [13] per l’Industrial Chemistry Research Institute of Varsow (Polònia) format per una barreja constituïda per tres mols de FAME o FAEE i un mol de triacetina, obtinguts enzimàticament per la transesterificació creuada d’acetat d’etil [15] o metil [14] i els corresponents triglicèrids.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons